ARTIKKELANNONSE

Enklere vei til smart solskjerming

Med NorDan Screens er den utvendige solskjermingen montert fast på vinduene fra fabrikk. Slik sparer man tid ved montering og får samtidig en markedsledende solskjermingsløsning integrert i fasaden.
ND-Screens-Interior

NorDan Screens er et samarbeid mellom verdens ledende solskjermingsprodusent Hunter Douglas og NorDan. Ved å kombinere den velprøvde Zip Screen-løsningen med montering rett på vinduskonstruksjonen får man mange fordeler: Vinduer med høy kvalitet, robust solskjerming, lang levetid og ikke minst enkel montering på byggeplass.

Enkel prosess

Siden NorDan Screens leveres ferdig integrert med vinduet, er også monteringen i stor grad lik prosessen med innfesting av et vindu uten screens. Motorkassen med solskjermingsduken sitter fast i vinduets overkant, og lysåpningen skal fra prosjekteringen være tilpasset dette. I tillegg vil det være trukket fram strøm, slik at en elektriker kan koble til motoren etter at vinduet med NorDan Screens er montert.

Robust og velprøvd

Ofte vet man allerede før bygging hvilke vindusflater som vil ha behov for solskjerming. Allikevel monteres utvendig solskjerming lenge etter at boligen er tatt i bruk, noe som ofte innebærer både økte kostnader og ikke minst at man må ta hull til kabelføring i ellers tette vegger. NorDan Screens stopper inntil 90 % av solvarmen, og tåler vind opp til stiv kuling. Til sammen gjør det NorDan Screens til en mye enklere vei til smart og effektiv solskjerming, for de som bygger og de som skal bo.

Les mer om fordeler og montering på nordan.no/screens